Onafhankelijk Financieel Adviseurs FNV
OFA FNV
Vredehofstraat 13
3761 HA SOEST
Tel. 088 20 50 800
info@ofadvies.nl

Laatste nieuws


Lezing: Eerder stoppen met werken 60-plusser

Onafhankelijk Financieel Adviseurs heeft een lezing gegeven in het Vakbondshuis in Hilversum. Het onderwerp: “Eerder stoppen met werken voor 60-plussers”. Dit onderwerp is complex en er was dan ook veel belangstelling. Er waren ruim 70 geïnteresseerden aanwezig.
» Lees meer

Belastingpercentages 2018

Als u een ontslagvergoeding ontvangt, komt deze vergoeding bovenop uw inkomen. U betaalt direct belasting. Uw werkgever houdt de belasting in en stort het overblijvende bedrag op uw rekening. U betaalt een hoger belastingpercentage naarmate uw inkomen hoger is. Omdat ontslagvergoedingen soms hoge bedragen zijn, betaalt u vaak een hoog belastingpercentage.
» Lees meer

Boekje ontslagvergoeding 2018

Onafhankelijk Financieel Adviseurs FNV geeft het boekje "ontslagvergoeding 2018" uit. Het boekje geeft informatie over de ontslagvergoeding en de financiele gevolgen van ontslag. Het boekje is gratis voor FNV-leden.
» Lees meer

Maximale transitievergoeding 2018 € 79.000,-

Als u ontslag krijgt via UWV of kantonrechter ontvangt u een transitievergoeding. Deze is voor 2018 gemaximeerd op € 79.000 óf een jaarsalaris als dat hoger is dan € 79.000. In een sociaal plan of bij ontslag in onderling overleg kunnen partijen afwijken van de transitievergoeding.
» Lees meer

Ouder nieuws