Laatste berichten


Verlies inkomensafhankelijke toeslagen bij ontslag

Voor ontslagen werknemers die recht hebben op zorg- en huurtoeslag, kan een ontslagvergoeding negatief uitpakken. Voor recht op huurtoeslag mag uw inkomen niet hoger zijn dan € 22.400 per jaar, voor zorgtoeslag mag u niet meer verdienen dan € 29.000.

Lees meer

White paper “Eerder stoppen met werken 2018”

Onafhankelijk Financieel Adviseurs FNV geeft de white paper "Eerder stoppen met werken voor 60-plussers" uit. Deze white paper is gratis voor FNV-leden.

Lees meer

Lezing: Eerder stoppen met werken 60-plusser

Onafhankelijk Financieel Adviseurs heeft een lezing gegeven in het Vakbondshuis in Hilversum. Het onderwerp: “Eerder stoppen met werken voor 60-plussers”. Dit onderwerp is complex en er was dan ook veel belangstelling. Er waren ruim 70 geïnteresseerden aanwezig.

Lees meer

Belastingpercentages 2018

Als u een ontslagvergoeding ontvangt, komt deze vergoeding bovenop uw inkomen. U betaalt direct belasting. Uw werkgever houdt de belasting in en stort het overblijvende bedrag op uw rekening. U betaalt een hoger belastingpercentage naarmate uw inkomen hoger is. Omdat ontslagvergoedingen soms hoge bedragen zijn, betaalt u vaak een hoog belastingpercentage.

Lees meer

Oudere berichten